Terug

Een vleugje Sicilië in je Zwoele Zomer

In deze zomerse neut vind je amandelen. Een onmisbaar ingrediënt dat eraan bijdraagt dat jij je na een slok op een tropisch eiland waant. Zonder schuldgevoel. De amandelen worden namelijk biologisch geproduceerd. Het zijn Tuono amandelen uit Sicilië, een soort met een delicate smaak.

Biologisch gecertificeerd familiebedrijf
Patisserieën over de hele wereld kiezen het liefst voor deze Siciliaanse soort vanwege hun heerlijke zoete smaak. Deze fijne noten worden door een Siciliaans familiebedrijf geproduceerd, al vier generaties lang. En dat doen ze goed, want sinds de jaren negentig hebben ze een biologisch certificaat.

Van boer tot fles
Boeren uit de omgeving brengen de geoogste amandelen naar de familie, zodat zij ze meteen op kunnen slaan in de dop. Zo blijven ze lekker vers. Vervolgens worden de amandelen per order gedopt en schoongemaakt. Ze zijn dan klaar om hun reis aan te vangen met als eindbestemming: Pineut.