Pineut Appel-Kaneel Cake | Warme Wensen
We wish you a merry cake mix!
We wish you a merry cake mix. We wish you a merry cake mix and a happy new gift! Appel en kaneel is dé absolute allemansvriend waar (bijna) niemand nee tegen zegt. Niet voor niets is dit het ideale recept voor een winters cadeautje. Of je het nou voor kerst geeft of zomaar. Zomaar, omdat iemand lief is. Zomaar, omdat iemand leuk is. Zomaar, omdat je iemand het aller-, allerbeste wenst! Met de Warme Wensen Appel Kaneel Cake Mix van Pineut maak je vrienden. Voor het leven.
Hoe maak je het?
- Verwarm de oven voor (elektrisch 175°C, hetelucht 160°C).
- Mix de eieren met de boter. Voeg de inhoud van de fles en een snufje zout toe aan het mengsel. Mix het geheel totdat het goed gemengd is en schep het in een ingevet of met bakpapier bekleed cakeblik.
- Zet het blik 60–70 minuten in het midden van de oven. Controleer de cake tussentijds met een prikker. Blijft er beslag aan zitten, dan mag hij nog wat langer! Is de prikker schoon, dan is de cake klaar!
Tip
Nog een appel in huis? Snij deze in dunne plakjes en leg op de cake als garnering. Dat maakt hem he-le-maal af!
Vegan variatietip
Liever vegan? Eitje! Vervang de boter voor een gelijke hoeveelheid margarine en de eieren voor een papje van chiazaad. 1 eetlepel chia geweekt in 3 eetlepels water staat gelijk aan 1 ei.
Heeft u een grote bestelling? Neem contact met ons op voor een leverdatum en bulkopties! |
We wish you a merry cake mix!
We wish you a merry cake mix. We wish you a merry cake mix and a happy new gift! Appel en kaneel is dé absolute allemansvriend waar (bijna) niemand nee tegen zegt. Niet voor niets is dit het ideale recept voor een winters cadeautje. Of je het nou voor kerst geeft of zomaar. Zomaar, omdat iemand lief is. Zomaar, omdat iemand leuk is. Zomaar, omdat je iemand het aller-, allerbeste wenst! Met de Warme Wensen Appel Kaneel Cake Mix van Pineut maak je vrienden. Voor het leven.
Hoe maak je het?
- Verwarm de oven voor (elektrisch 175°C, hetelucht 160°C).
- Mix de eieren met de boter. Voeg de inhoud van de fles en een snufje zout toe aan het mengsel. Mix het geheel totdat het goed gemengd is en schep het in een ingevet of met bakpapier bekleed cakeblik.
- Zet het blik 60–70 minuten in het midden van de oven. Controleer de cake tussentijds met een prikker. Blijft er beslag aan zitten, dan mag hij nog wat langer! Is de prikker schoon, dan is de cake klaar!
Tip
Nog een appel in huis? Snij deze in dunne plakjes en leg op de cake als garnering. Dat maakt hem he-le-maal af!
Vegan variatietip
Liever vegan? Eitje! Vervang de boter voor een gelijke hoeveelheid margarine en de eieren voor een papje van chiazaad. 1 eetlepel chia geweekt in 3 eetlepels water staat gelijk aan 1 ei.
Heeft u een grote bestelling? Neem contact met ons op voor een leverdatum en bulkopties! |
Productspecificaties
- SKU
- PIN504
- EAN
- 8720618145000
- Ingrediënten:
- zelfrijzend bakmeel (TARWEbloem, E500, E503, E450), rietsuiker, gedroogde appelstukjes (7%) en kaneel (0,8%)
- Zelf toevoegen:
- gesmolten boter, ei en een mespuntje zout
- Beknopte instructie:
- Verwarm de oven, mix de eieren; de inhoud van de fles; de boter en het zout, schep het in een ingevet cakeblik en zet het in de oven
- Netto gewicht:
- 330 g
- Voedingswaarde per 100g:
- energie: 1576 kJ /375 kcal, vetten: 0,7 g, waarvan verzadigde vetzuren: 0,08 g, koolhydraten: 83 g, waarvan suikers: 40 g, eiwitten: 9,5 g, zout: 0,35 g
- Serveertip:
- Nog een appel in huis? Snij deze in dunne plakjes en leg op de cake als garnering. Dat maakt hem he-le-maal af!
Reviews
- Gepost door: Yvonne op 12 September 2024Ziet er leuk uit om kado te geven
Heb het nog niet gebakken, ben benieuwd