BCorp
0

Top Vijf Zakelijke Geschenken

De aller-allerbeste december cadeautjes

Zoals jullie ongetwijfeld weten, zijn we bij Pineut stapel op cadeautjes. Het kan ons niet feestelijk genoeg zijn. Misschien komt het daarom dat een groot gedeelte van ons assortiment te gek is om te geven. En misschien nóg leuker is om te krijgen. Om de keuze deze Decembermaand nou iets te vergemakkelijken hebben we de leukste cadeaus op zakelijk gebied even op een rijtje gezet. En het mooie is, je hoeft er de deur niet eens voor uit.

Top 5 zakelijke Geschenken

 

 

 

1. Glühwein Pakket

Wat is er nou lekkerder tijdens de feestdagen dan een heerlijk glaasje glühwein? Met dit heerlijke pakket met daarin de Pineut Glühwein en een rode wijn van The Good Wine, zijn je collega’s helemaal klaar om gezellig te genieten van het winterse weer. En geen zorgen, want ook aan de alcoholvrije collega’s is gedacht: we hebben dit pakket ook met een heerlijke Schulp Appelsap! Bíjna net zo lekker als het origineel!

 
 

2. Winterdrankjes pakket

Wat beter in de winter dan een combinatie van een échte klassieker en een heerlijke warmmaker. Geef je deze cadeau, dan geef je sfeer, smaak en warmte. Laat wind, sneeuw, hagel, ijs, krabben, pekel en de Elfstedentocht maar komen.

 

 

3. Warme Wensen Cake        

De moeder aller combi's: appel en kaneel. En dan ook nog eens in een cake. Niet voor niets dat onze Warme Wensen Cake met stip binnenkomt op twee. Overigens heeft de feestelijke verpakking daar zeker een bijdrage aan geleverd.

 
 

4. Xmas Pakketje

Geen clou wat te geven? Dan is dit Xmas pakketje altijd een goed idee. Van deze combinatie kan het héle gezin genieten, want wie is er nou niet dol op blueberry pancakes en een warme appel-kaneel cake? Met kerst en nieuwjaar zit wie dit krijgt er lekker warmpjes bij!

 

 

5. Speculaasbrokken in een zakje

Bij december hoort speculaas, en niks is lekkerder dan verse, zelfgemaakte speculaasbrokken. En hoe leuk is dit zakje om te geven!? Laat je collega’s hun beste bakbeentje voor zetten deze sinterklaas met dit cadeautje. Deze brokken kan iedereen maken, ja, écht iedereen.

 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »