Pineut Kersenlikeur | Fles | Kers op de Taart
Een nieuwe kersenlikeur van Pineut
Het ultieme verjaardagscadeau. Dat was het uitgangspunt bij de ontwikkeling van onze kersenlikeur. Kers op de Taart is misschien nog wel het beste te omschrijven als een €˜ouderwetse€™ kersen likeur in een modern jasje. Feestelijk, vol van smaak en een heerlijke verrassing op iedere tafel. De nieuwste neut van Pineut bevat naast kersen ook heerlijke frambozen en vlierbloesem. Deze ingrediënten maken het tot een kersenlikeur die zich perfect leent voor het maken van fruitige cocktails.
Hoe maak je het?
Vroeger was het maken van je eigen likeur heel gebruikelijk. Ook toen was kersenlikeur al één van de grote favorieten. Vandaag de dag is zelf likeur maken natuurlijk niet langer noodzakelijk, maar wél super leuk en superlekker. Met Kers op de Taart van Pineut maken we het ook nog eens super makkelijk.
- Voeg de alcohol toe aan deze fles en zet hem op een mooie plek.
- Af en toe liefdevol schudden en na zes weken is hij klaar.
- Even filteren met een fijne zeef en je kunt heerlijk gaan genieten.
Een nieuwe kersenlikeur van Pineut
Het ultieme verjaardagscadeau. Dat was het uitgangspunt bij de ontwikkeling van onze kersenlikeur. Kers op de Taart is misschien nog wel het beste te omschrijven als een €˜ouderwetse€™ kersen likeur in een modern jasje. Feestelijk, vol van smaak en een heerlijke verrassing op iedere tafel. De nieuwste neut van Pineut bevat naast kersen ook heerlijke frambozen en vlierbloesem. Deze ingrediënten maken het tot een kersenlikeur die zich perfect leent voor het maken van fruitige cocktails.
Hoe maak je het?
Vroeger was het maken van je eigen likeur heel gebruikelijk. Ook toen was kersenlikeur al één van de grote favorieten. Vandaag de dag is zelf likeur maken natuurlijk niet langer noodzakelijk, maar wél super leuk en superlekker. Met Kers op de Taart van Pineut maken we het ook nog eens super makkelijk.
- Voeg de alcohol toe aan deze fles en zet hem op een mooie plek.
- Af en toe liefdevol schudden en na zes weken is hij klaar.
- Even filteren met een fijne zeef en je kunt heerlijk gaan genieten.
Productspecificaties
- SKU
- PIN040
- EAN
- 8719325389159
- Ingrediënten:
- rietsuiker, gevriesdroogde kersen, gevriesdroogde frambozen en vlierbloesem
- Zelf toevoegen:
- jonge jenever of vodka
- Beknopte instructie:
- Voeg jonge jenever of vodka toe, shake dagelijks voor een paar weken en filter het tot slot door een zeef
- Netto gewicht:
- 236 g
- Voedingswaarde per 100g:
- energie: 1612,93 kJ / 384,72 kcal, vetten: 0,51 g, waarvan verzadigd: 0,09 g, koolhydraten: 91,14 g, waarvan suikers: 82,97 g, eiwitten: 1,22 g, zout: 0,01 g
Reviews
- Gepost door: Josephine op 12 September 2024Simpel te bereiden, met liefde en aandacht, staat op de kast te weken, iedereen kan het zien en het eindproduct is top
- Gepost door: Cora Teeling - Philippus op 22 Juli 2022Ik heb dit als cadeau gegeven. Dus ik weet niet hoe deze smaakt