Kersenlikeur | Zakflacon | Kers op de Taart - Pineut
BCorp
0

Pineut Kersenlikeur | Zakflacon | Kers op de Taart

Productomschrijving

Een nieuwe kersenlikeur van Pineut

Het ultieme verjaardagscadeau. Dat was het uitgangspunt bij de ontwikkeling van onze kersenlikeur. Kers op de Taart is misschien nog wel het beste te omschrijven als een 'ouderwetse' kersenlikeur in een modern jasje. Feestelijk, vol van smaak en een heerlijke verrassing op iedere tafel. De nieuwste neut van Pineut bevat naast kersen ook heerlijke frambozen en vlierbloesem. Deze ingrediënten maken het tot een kersenlikeur die zich perfect leent voor het maken van fruitige cocktails.

Het hele jaar door kersenlikeur

De kersen in deze neut zijn gevriesdroogd. Vriesdrogen is een mooie conserveringstechniek om alle smaak, kleur en vitamines in de vrucht te bewaren en de houdbaarheid flink te verlengen. Hoog zomer, wanneer de kersen rijp aan de bomen hangen, worden overschotten ingevroren en vervolgens gevriesdroogd. Zo gaan de mooie vruchten niet verloren, en kunnen we er het hele jaar van genieten.

Hoe maak je het?

Vroeger was het maken van je eigen likeur heel gebruikelijk. Ook toen was kersenlikeur al één van de grote favorieten. Vandaag de dag is zelf likeur maken natuurlijk niet langer noodzakelijk, maar wél super leuk en superlekker. Met Kers op de Taart van Pineut maken we het ook nog eens super makkelijk.

  1. Voeg wodka of jenever aan de flacon toe en af en toe liefdevol schudden
  2. Wacht vervolgens en zet binnen no-time jouw eigen kersen drankje op tafel.

Puur natuur en als kers op de taart, ook nog eens verantwoord. Proost!

Een nieuwe kersenlikeur van Pineut

Het ultieme verjaardagscadeau. Dat was het uitgangspunt bij de ontwikkeling van onze kersenlikeur. Kers op de Taart is misschien nog wel het beste te omschrijven als een 'ouderwetse' kersenlikeur in een modern jasje. Feestelijk, vol van smaak en een heerlijke verrassing op iedere tafel. De nieuwste neut van Pineut bevat naast kersen ook heerlijke frambozen en vlierbloesem. Deze ingrediënten maken het tot een kersenlikeur die zich perfect leent voor het maken van fruitige cocktails.

Het hele jaar door kersenlikeur

De kersen in deze neut zijn gevriesdroogd. Vriesdrogen is een mooie conserveringstechniek om alle smaak, kleur en vitamines in de vrucht te bewaren en de houdbaarheid flink te verlengen. Hoog zomer, wanneer de kersen rijp aan de bomen hangen, worden overschotten ingevroren en vervolgens gevriesdroogd. Zo gaan de mooie vruchten niet verloren, en kunnen we er het hele jaar van genieten.

Hoe maak je het?

Vroeger was het maken van je eigen likeur heel gebruikelijk. Ook toen was kersenlikeur al één van de grote favorieten. Vandaag de dag is zelf likeur maken natuurlijk niet langer noodzakelijk, maar wél super leuk en superlekker. Met Kers op de Taart van Pineut maken we het ook nog eens super makkelijk.

  1. Voeg wodka of jenever aan de flacon toe en af en toe liefdevol schudden
  2. Wacht vervolgens en zet binnen no-time jouw eigen kersen drankje op tafel.

Puur natuur en als kers op de taart, ook nog eens verantwoord. Proost!

Productspecificaties

SKU
PIN041
EAN
8719325389166
Ingrediënten:
rietsuiker, gevriesdroogde kersen, gevriesdroogde frambozen en vlierbloesem
Zelf toevoegen:
jonge jenever of vodka
Beknopte instructie:
Voeg jonge jenever of vodka toe, shake dagelijks voor een paar weken en filter het tot slot door een zeef
Netto gewicht:
83 g
Voedingswaarde per 100g:
energie: 1612,93 kJ / 384,72 kcal, vetten: 0,51 g, waarvan verzadigd: 0,09 g, koolhydraten: 91,14 g, waarvan suikers: 82,97 g, eiwitten: 1,22 g, zout: 0,01 g

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Laatst bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »